Vi på aktivitetskompaniet

Sara Petersson

Hälsopedagog


Sara är hälsopedagogen som verkligen lever som hon lär. En cykelpendlare som älskar att vara utomhus i löparspåret, skidspåren och i skogen för att plocka svamp eller orienteringskontroller. Sara brinner för att stötta och leda individer och har en lång erfarenhet av detta som skidlärare och som hälsopedagog. Utöver en lösningsorienterad hjärna och ett varmt hjärta är Sara en mästare på att njuta av livet, i stort och smått.

 

Cassandra Spoonberg

Hälsopedagog


Vår hälsopedagog Cassandra var som liten gymnast men tappade sedan kontakten med träningen en period när musiken istället tog upp stor del av hennes liv. När hon sedan hittade tillbaka blev hon fast. Hon tränar gärna styrketräning, åker skidor i fjällen och har en förkärlek till gympa då hon älskar rörelse till musik. Inte nog med detta, Cassandra har dessutom ett skratt som smittar alla i sin omgivning!

Cassandra Spoonberg och Sara Petersson är utbildade hälsopedagoger vid Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH) i Stockholm. Med stor kunskap och erfarenhet kring förebyggande hälsoarbete vill vi hjälpa dig förbättra din hälsa genom fysisk aktivitet.


Vi har arbetat med fysisk aktivitet på recept (FaR) i Region Stockholm samt på Gymnastik- och idrottshögskolan. De har stöttat flera hundra individer med olika förutsättningar och mål att nå en mer hälsosam fysisk aktivitet.

Aktivitetskompaniet startades för att engagera till rörelseglädje och hälsa.
Genom fysisk aktivitet vill vi inspirera till omtanke för den egna kroppen.
En vision att möjliggöra individ- och situationsanpassad fysisk aktivitet för
individer och grupper i olika faser i livet.FÖLJ OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna